Не знам , не се бях замисляла за този вариант, благодаря
Здравейте,
интересуваме има пречка да се промени срока на сключен срочен трудов договор по чл.68 с допълнително споразумение по чл.119?
Лицето е назначено на 1.04.2019г със срок на договора 5.10.2019г., предложена му е работа, която ще започне на 1.10.2019г., мога ли с допълнително споразумение да съкратя срока и това би ли довело до някакви утежнения за работодателя?
Здравейте, търся съвет
работя в малка фирма - ТРЗ, статистически справки, връзки с доставчици, отчети, връзки с проверяващи органи, водене на дневници от различно естество - РИОСВ, Земеделие, ОДБХ, Екарисажи, Фирми за отпадъци, НАССР и други. Незнам каква длъжност съм?
Има ли срок за подаване на коригиращата Декларация?
Здравейте, моля за Вашата помощ:
Работник, който беше 6 месеца в болнични след прекаран инсулт се завърна на работа.
Последния болничен е до 27,01,2016г. След този период работника е на работа.
Днес минава на ТЕЛК комисия, която му е издала лист за временна неработоспособност и му издава болничен лист с начална дата 28,01,2016г., като продължение.
Осигуровките  и Декларация 1 за месец януари са платени и внесени. Как да подам този болничен и каква корекция да подам?
Здравейте, може ли някой да ми каже как да процедирам:
донесаха ми ТЕЛК-ово решение издадено на 20,09,2013г., когато работника не е бил назначен при нас.От средата на 2014г. той е назначен на трудов договор  и едва сега донася решението , което е със срок до 01,05,2017г.
Какво се изисква от мен и какво става със 2014г?
Здравейте, имам такъв въпрос - по кой член да освободя работник, който работи на безсрочен договор, като не искам да изплащам обезщетение, а той да има право на борса?